Chiftele din dovlecel

Author: bely // Category:
Avem nevoie de:
~2 dovlecei mai mari
~1 ou
~ marar
~ sare,piper,delikat
~ 100-150 gr cascaval sau feta
~3-4 linguri faina

Curatam dovleceii si ii dam pe razatoare mare, punem niste sare peste ei si ii lasam in strecuratoare vreo 30 min. sa se scurga bine. Dupa acest timp storcem bine dovleceii intre pumni(sa ramana cat mai uscati) si punem intr-un vas, adaugam oul,cascavalul/feta rasa si condimentele, amestecam bine si adaugam cele 3-4 linguri de faina. Intr-o tava punem ulei la incalzit luam din aluat cu lingura si punem in forma rotunda, le prajim pe ambele parti. Cand sunt gata se scot pe servetele ca sa absoarbe surplusul de ulei. Se servesc atat calde cat si reci.
Pofta buna!










2 Responses to "Chiftele din dovlecel"

Anne Says :
30 iunie 2009 la 03:04

Multumesc pentru reteta, o s-o fac si eu.

bely Says :
30 iunie 2009 la 06:25

Anne, astept impresii!

Trimiteți un comentariu