Avem nevoie de:
~2 dovlecei mai mari
~1 ou
~ marar
~ sare,piper,delikat
~ 100-150 gr cascaval sau feta
~3-4 linguri faina
Curatam dovleceii si ii dam pe razatoare mare, punem niste sare peste ei si ii lasam in strecuratoare vreo 30 min. sa se scurga bine. Dupa acest timp storcem bine dovleceii intre pumni(sa ramana cat mai uscati) si punem intr-un vas, adaugam oul,cascavalul/feta rasa si condimentele, amestecam bine si adaugam cele 3-4 linguri de faina. Intr-o tava punem ulei la incalzit luam din aluat cu lingura si punem in forma rotunda, le prajim pe ambele parti. Cand sunt gata se scot pe servetele ca sa absoarbe surplusul de ulei. Se servesc atat calde cat si reci.
Pofta buna!
~2 dovlecei mai mari
~1 ou
~ marar
~ sare,piper,delikat
~ 100-150 gr cascaval sau feta
~3-4 linguri faina
Curatam dovleceii si ii dam pe razatoare mare, punem niste sare peste ei si ii lasam in strecuratoare vreo 30 min. sa se scurga bine. Dupa acest timp storcem bine dovleceii intre pumni(sa ramana cat mai uscati) si punem intr-un vas, adaugam oul,cascavalul/feta rasa si condimentele, amestecam bine si adaugam cele 3-4 linguri de faina. Intr-o tava punem ulei la incalzit luam din aluat cu lingura si punem in forma rotunda, le prajim pe ambele parti. Cand sunt gata se scot pe servetele ca sa absoarbe surplusul de ulei. Se servesc atat calde cat si reci.
Pofta buna!
Multumesc pentru reteta, o s-o fac si eu.
Anne, astept impresii!