Reteta e simpla si usor de facut, se poate manca si in post sau cine e vegetarian
avem nevoie de: 200 gr paste
1 cutie ciuperci champion(sau chiar crude)
o mana de alge dezhidratate
2 morcovi
1 chuchu (se poate inlocui cu un cartof dulce, sau puneti alta leguma ce va place)
1 cutie smantana de soia (200ml)
Se fierb pastele normal, legumele le curatam si le punem la fiert si pe ele, intre timp calim ciupercile cu 2 linguri ulei de masline si putin delikat.
algele punem intr-un vas cu apa calduta timp de 10 min.(se umfla mult,practic se fac de 3 ori mai mari), cand avem totul fiert ungem o tava cu putina margarina si punem prima data pastele,pe urma legumele taiate rondele,ciupercile si ultimul strat de alge, condimentam dupa gust cu sare,piper si turnam sosul de soia peste si dam la cuptor pt 20 min.
avem nevoie de: 200 gr paste
1 cutie ciuperci champion(sau chiar crude)
o mana de alge dezhidratate
2 morcovi
1 chuchu (se poate inlocui cu un cartof dulce, sau puneti alta leguma ce va place)
1 cutie smantana de soia (200ml)
Se fierb pastele normal, legumele le curatam si le punem la fiert si pe ele, intre timp calim ciupercile cu 2 linguri ulei de masline si putin delikat.
algele punem intr-un vas cu apa calduta timp de 10 min.(se umfla mult,practic se fac de 3 ori mai mari), cand avem totul fiert ungem o tava cu putina margarina si punem prima data pastele,pe urma legumele taiate rondele,ciupercile si ultimul strat de alge, condimentam dupa gust cu sare,piper si turnam sosul de soia peste si dam la cuptor pt 20 min.
0 Responses to "Alge cu paste si legume"
Trimiteți un comentariu