Ciorba de perisoare

Author: bely // Category:















Avem nevoie de:
~2 morcovi
~o ceapa
~radacina de patrunjel
~1 ardei verde/rosu
~2-3 linguri ulei
~mirodeni dupa gust
~100ml smantana + 1 galbenus
~o mana de varza murata taiata fidelute sau 500ml bors
~1 1/2 apa
pt perisore:
~400gr carne tocata (porc,vita..)
~1 ou
~4-5 linguri orez
~putin cimbru pt aroma
Dam pe razatoare morcovul,tocam ceapa,aredeiul si patrunjelul marunt, punem intr-o oala putin ulei si le calim 1 min. adaugam apa si lasam sa dea in clocot. Intre timp preparam perisoarele, amestecam carnea cu orezul,oul,cimbru si condimente dupa gust,le modelam si le punem la fiert, cand se ridica deasupra punem mana de varza murata sau 500ml bors, mai lasam 5 min si le tragem de pe foc. 100ml smantana fecam cu un galbenus de ou, luam cu polonicul putina zeama si adaugam in smantana incet (altfel se branzeste) cand am dizolvat bine smantana o turnam peste ciorba. Se serveste cu ardei iute!





Pofta buna!





0 Responses to "Ciorba de perisoare"

Trimiteți un comentariu