Chiftele umplute cu cascaval

Author: bely // Category:
Avem nevoie de:
~600-700 ge carne tocata de porc
~3 feliute de paine inmuiata in apa/lapte
~2 oua
~o legatura ceapa verde
~ o legatura patrunjel
~3-4 catei usturoi pisat
~condimente- sare,piper,delikat
~bucati de cascaval pt pus in mijlocul cheftelelor

Tocam marunt ceapa verde si patrunjelul, stoarcem paine inmuiata si o sfarmam fin sau o dam prin masina de tocat,amestecam cu carnea tocata,ouale, usturoiul pisat si restul condimenteleor.
intr-un bol punem niste apa pt udarea mainilor, luam din aluatul obtinut o cantitate mica si punem in mijloc o bucatica mica de cascaval si ii dam o forma rotunda. Intr-o tava punem ulei suficient, lasam pana se incinge bine,punem chiftelutele si le prajim pe ambele parti.
Cand s-au prajit le punem pe o farfurie cu niste servetele mai groase pt a absoarbe surplusul de ulei.





































1 Response to "Chiftele umplute cu cascaval"

Laura Says :
23 iunie 2009 la 07:28

Gustoase la maxim, stiu! :P
Si eu am facut ceva in genul asta, numai ca la cuptor...
Felicitari pentru bunatatile pe care le impartasesti cu noi!
Pupiiiici!!! :)

Trimiteți un comentariu